Bar

Steigerhouten bar

Altijd al op zoek geweest naar een mooie bar voor in de achtertuin? Of bent u ondernemer in de horeca en wilt u graag wat veranderen aan uw inrichting? Wij bieden tegen scherpe prijzen steigerhouten barren aan. Wij zien een opvallende groei in het aantal steigerhouten barren dat wij verkopen. Steigerhouten meubelen nemen steeds meer toe in populariteit, omdat er veel voordelen bij komen kijken, ook als het gaat om een bar van steigerhout. Voor ons als meubelmakerij is het fijn en eenvoudig werken met steigerhout. Wij kunnen de wensen van onze klanten die meubels in steigerhout bestellen vrijwel altijd volledig naar wens maken.

Een bar van steigerhout met robuuste uitstraling

Steigerhout is een houtsoort die zich kenmerkt door zijn robuuste uitstraling. Daarnaast is steigerhout een enorm sterke houtsoort. Het werd aanvankelijk niet voor niets alleen als loopbrug voor bouwvakkers op steigers gebruikt. Door de sterkte is het hout ook goed geschikt om te gebruiken in meubels en zeker ook als hout voor een bar. Een steigerhouten bar kunnen wij volledig naar uw smaak maken. U geeft de hoogte, de diepte en de lengte door en wij maken hem zoals uw wilt. Zo past de bar precies in uw inrichting. Door de sterkte van het hout kunt u jaren vooruit met uw steigerhouten bar.

Een steigerhouten bar is multifunctioneel

Een steigerhouten bar kan op verschillende plekken van dienst zijn. Zo is het ook goed mogelijk om de bar buiten te gebruiken. Zeker door zijn krachtige uitstraling past hij buiten vrijwel altijd binnen uw inrichting. Wij kunnen uw bestelde steigerhouten bar zo bewerken dat hij buiten niet aan kwaliteit verliest. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Als u meer wilt weten over een bar van steigerhout, dan kunt u onze showroom altijd bezoeken. Ook kunt u ons per e-mail of telefonisch altijd bereiken. Wij helpen u graag vooruit.

 • Bar Groenlo

  Bar Groenlo

  Bent u op…

  Meer info

 • Café Delft

  Café Delft

  Geleverde steigerhouten meubelen:…

  Meer info

 • Bedrijfskantine Groningen

  Bedrijfskantine Groningen

  Geleverde steigerhouten meubelen:…

  Meer info