Bloemenwinkel

BLOEMENWINKEL INRICHTING VAN STEIGERHOUT

Speciale verkoop modellen vereisen ook speciale apparatuur. In bijna geen andere sector draait het zo veel om het verfraaien als in de bloemisterij. Bloemstukken, vazen en seizoensgebonden producten worden prachtig tentoon gesteld.

Een aantrekkelijke presentatie ruimte voor bloemen en decoratie is onmisbaar. Bovendien moet de inrichting van een bloemenwinkel bestand zijn voor speciale behoeftes. Een steigerhouten inrichting voor uw bloemisterij of tuincentrum is een investering in de toekomst. Het steigerhout meubilair is duurzaam, robuust en eenvoudig te reinigen.

BLOEMISTERIJ INRICHTING VAN STEIGERHOUT

Wilt u uw bloemenwinkel of tuincentrum in een nieuw jasje steken of uw bestaande meubilair uitbreiden? Leuk dat u ons gevonden heeft!

Of u nu op zoek bent naar toonbanken, kasten, rekken of meubilair op presentatie gebied, ons productaanbod zal u bij deze zoektocht kunnen helpen. Geen enkele wens blijft onvervuld. Naast een veelzijdig aanbod van standaard modellen bieden wij ook op maat gemaakte individuele oplossingen aan, die precies afgestemd zijn op uw behoeften.

 • Bloemenwinkel Veendam

  Bloemenwinkel Veendam

  Geleverde houten meubelen:…

  Meer info

 • Retailinrichting winkel Leiden

  Retailinrichting winkel Leiden

  Gespecialiseerd in ontwerp…

  Meer info

 • Bloemist Eindhoven

  Bloemist Eindhoven

  Presenteer uw producten…

  Meer info