Toonbank

Steigerhouten toonbank

Bij Dijkhuis Meubels leveren wij steigerhouten meubelen is allerlei soorten en maten. Wij maken niet alleen steigerhouten meubelen voor in de woonkamer, de keuken of voor in de tuin, maar wij maken ook meubels op maat voor restaurants of voor winkels. Door de sterke kwaliteit is steigerhout een handige en veelgebruikte houtsoort om winkels mee in te richten. Daarbij kunt u als winkeleigenaar of ondernemer denken aan schappen van steigerhout, maar wij maken ook steigerhouten toonbanken op maat. Een balie van steigerhouten kent vele voordelen.

Een balie van steigerhout op maat

Het grootste voordeel aan een steigerhouten balie is de kwaliteit van het hout. Steigerhout kenmerkt zich als een sterke houtsoort, waardoor u jarenlang vooruit kunt met uw steigerhouten balie. Bovendien is het voor ons eenvoudig om een steigerhouten toonbank op maat te maken volledig naar uw wensen. U bepaalt de hoogte, de diepte en de lengte. Wij maken de toonbank precies zoals u hem wenst te ontvangen. Steigerhout is herkenbaar aan de robuuste uitstraling. Vandaar dat veel winkels de voorkeur geven aan deze soort balie.

Behandeling van een steigerhouten toonbank

De afwerking van uw steigerhouten balie ligt ook volledig in uw eigen hand. Wij kunnen de toonbank zonder behandeling afleveren, maar ook van een behandeling voorzien. Het is maar net wat u liever heeft. We kunnen uw steigerhouten toonbank aan inrichten naar uw eigen smaak. Wilt u een pinkoof of kassalade? Extra legplanken aan de achterzijde, zodat u spullen in uw steigerhouten balie kunt opbergen? Wij maken het voor u. Of wilt u voor de uitstraling nog een extra plintje aan de onderzijde? Wij maken de balie naar uw wensen. In onze showroom kunt u ook een steigerhouten toonbank bekijken als u niet genoeg heeft aan een afbeelding op onze website. Hier kunt u tevens terecht met vragen. Die kunt u ons ook telefonisch of per e-mail stellen. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Bloemenwinkel Veendam

  Bloemenwinkel Veendam

  Geleverde houten meubelen:…

  Meer info

 • Lunchroom Lelystad

  Lunchroom Lelystad

  Geleverde steigerhouten meubelen:…

  Meer info

 • Retailinrichting winkel Leiden

  Retailinrichting winkel Leiden

  Gespecialiseerd in ontwerp…

  Meer info

 • Schoenenwinkel Venlo

  Schoenenwinkel Venlo

  Fraaie steigerhouten vakkenkasten…

  Meer info

 • Kantoorinrichting Sittard

  Kantoorinrichting Sittard

  Zoekt u steigerhouten…

  Meer info

 • Bedrijfskantine Groningen

  Bedrijfskantine Groningen

  Geleverde steigerhouten meubelen:…

  Meer info

 • Slijterij Breda

  Slijterij Breda

  Geleverde steigerhouten meubelen:…

  Meer info

 • Toonbank Amersfoort

  Toonbank Amersfoort

  Steigerhouten toonbank in…

  Meer info